Kjøper du denne får du Norges kanskje heftigste Mustang
Den ser like sint ut som den er å kjøre
Kjøper du denne får du Norges kanskje heftigste Mustang

Kjøper du denne får du Norges kanskje heftigste Mustang

Denne utgaven er skikkelig hårete.

Om en Ford Mustang Shelby GT500 eller helt nyeste Mustang Dark Horse ikke e rått nok for deg, hva da med denne Shelby Super Snake Widebody konseptet fra 2017?


Shelby American bygde denne bilen på en 2015 Ford Mustang for å se hvor heftig de kunne få sjette generasjons Mustang til å bli, både rett frem, men også i svingene. Det første man legger merke til her er de mye bredere skjermene, som faktisk er 2,5 tommer bredere foran og hele 4 tommer bredere bak. Gjemt inne i disse skjermene er et sett med 20 toms store Super Snake felger med Michelin Pilot Super Sport-dekk som er så brede som 345 bak. Folkene hos Shelby har også montert et fullt justerbart sett med coilovere fra Cortex, nye Shelby American/Rouge Engineering bærebroer og større bremser fra Brembo.

Brutal effekt er så godt som synonymt med navnet Shelby og denne er intet unntak. Foran står en 5 liters Coyote V8 med en Shelby-Whipple kompressor som gjør at Coyoten klemmer ut 750 hestekrefter ut på bakhjula. Denne effekten går gjennom en sekstrinns manuellkasse, så denne bilen er nok både en håndfull å kjøre, samtidig som den sikkert er hysterisk morsom av akkurat samme årsak. Vrælet fra motoren forlater sylindrene og går ut gjennom et eksosanlegg fra Borla.

Bilen blir tilgjengelig hos auksjonshuset Mecum Auctions fra 4.-15.januar 2023.