Vil du ha ny kontorstol med autofilt preg?
Vil du ha ny kontorstol med autofilt preg?
Vil du ha ny kontorstol med autofilt preg?

Vil du ha ny kontorstol med autofilt preg?

I så fall kan du ønske deg den nye stolen fra AMG til jul.

Det nærmer seg jul, og det fortere enn du tror. Men et problem går igjen. Hva skal man kjøpe til jul? Hva skal man ønske seg til jul? Vel, her er et godt tips, særlig for AMG-fansen. Nemlig den nye AMG kontorstolen.

Det dreier seg om førersetet til en Mercedes-AMG GLA 45 S, som har fått påmontert hjul – og voila! – en frekk kontorstol! Her får du et ordentlig sportslig sete med integrert nakkestøtte, tjukk sidestøtte  slik at du holder deg i stolen hvis du sovner, og AMG-logoen på en metallplakett. Stolen er trukket opp i sort Artico skinn og Dinamica microfiber, med røde striper og dekorativ kontrastsøm.  

Det er selvsagt en mengde justeringer som kan foretas for å få den riktige sittestillingen, inkludert muligheten for å forlenge sitteputen forover (noe som ofte mangler på billige vanlige kontorstoler), slik at dine lår får det bedre. Det er altså all grunn til å tro at man vil sitte særdeles godt i denne stolen, uansett om du jobber på et kommunalt kontor, eller bare vil ha den til ditt hjemmekontor.

Siden vi snakker et offisielt AMG-produkt er prisen litt høyere enn for en vanlig kontorstol, nærmere bestemt 3500 Euro, eller sånn cirka 35.000 kroner. Når det er sagt, er det billigere enn tilsvarende produkt fra f.eks Porsche, og når man vet kjøpekraften hos det norske folk, er det nok mange som kan tenke seg en slik stol enten som gave til noen andre, eller ønske den til seg selv.

Løp og kjøp!